Ingen kan leve uden en boremaskine

boremaskine

By Malawijan.dk / 2 år siden

Her vil mange mænd nok rette os og påstå, at en boremaskine ikke kan gøre det, for der er brug for flere maskiner alt efter hvilket arbejde, der skal udføres. Men skule du tilhøre den gruppe, der mener at en enkelt kan opfylde dit behov for at bore og skrue, så skal du gøre dig selv den tjeneste at købe en god boremaskine, der er alsidig og kan tjene mange forskellige formål.

Billige boremaskiner kan du finde rigtig mange steder, og mange byggemarkeder fører modeller med navne, du aldrig har hørt om, og det til en pris, hvor du føler, du får dem smidt i nakken. Du får, hvad du betaler for, og vi mener, det ikke er pengene værd. I stedet bør du købe en god maskine, der kan klare alle arbejdsopgaver for dig.

Find den med vores boremaskine test


En god boremaskine skal selvfølgelig gøre det at bore til en leg. Det er maskinen, der skal arbejde og ikke dig, så du skal kigge efter en maskine, hvor du på ingen måde skal lægge kræfter i, men alene styre maskinen. Den skal samtidig være behagelig at holde i hånden, uanset om du skal stramme en enkelt skrue efter at have lavet hullet til den, eller om du skal sætte en terrasse af træ.

Derfor kan vægten også have betydning. Du skal helt sikkert gå efter en maskine, der ikke vejer for meget, da den er lettere at bruge selv i mange timer. Batteriet skal også kunne holde til brugen og være nemt at lade op. Kan du få ekstra batterier som tilkøb, skal det altid trække op, for så kan du lade et batteri op, mens et andet er i brug, og så er du sikker på, at du kan arbejde non-stop i flere timer, hvis det er nødvendigt.

Med vores boremaskine test får du et godt overblik over de bedste boremaskiner på markedet, og så kan du købe lige den, der passer til dit behov.

Boremaskine med slag i


Skal du bore i hårdere materialer som for eksempel beton eller mursten, så er en slagboremaskine et rigtig godt valg. Maskinen fungerer ved at to diske roterer mod hinanden og giver små slag, der gør, at du med lethed kan borde gennem de hårde materialer.

Til gengæld er denne maskine ikke velegnet til flise og klinker, der ofte knækker ved slagende, og mange typer af metal, der bliver bulede i stedet for at få det hul, du ønskede.

Da der er lidt mere kraft i denne type af boremaskine, er grebet tilsvarende mere vigtigt, for rammer du ikke helt som du skal, vil slaget kunne lave store huller, hvor du skulle bruge små. Hvis du vil være helt sikker, så kan du købe en, hvor du kan komme et ekstra håndtag på, så du kan styre maskinen med begge hænder.

Fordi der er slag i, så er vægten også lidt højere, end den er med almindelige boremaskiner, og det skal du også tænke over, hvis det er en maskine, du forventer at bruge meget.

Comments : 0

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Bolig: Husk det er din egen mening som tæller

By Malawijan.dk / 1 år siden

Få noget inspiration til at forbedre din boligindretning. Når man kigger på boligindretning historisk, så er det en ekstremt dynamisk branche, hvor trends kommer og går. Ønsker man at ride med på bølgen, er det essentielt at have fingeren på pulsen...

CONTINUE READING

Comments : 0

Tid til en ny seng?

By Malawijan.dk / 2 år siden

Det er ikke så ofte det sker, men det sker en gang i mellem, hvor du skal have en ny seng. Det kan være svært at finde noget der både passer til tiden, men også noget du gerne vil lægge dig i. Du skal prøve al verdens senge og finde den der passer di...

CONTINUE READING

Comments : 0

Tørretumbler med de rette egenskaber

By Malawijan.dk / 2 år siden

Er du på udkig efter en ny tørretumbler til hjemmet? I alle hård hvidevarebutikkerne finder du en masse tilbud på tørretumbler, der varierer i pris alt efter hvilken model og energiklasse du vælger. Hvis du vil have et bestemt mærke, så kan det være...

CONTINUE READING

Comments : 0