Danskerne er vilde med at oddse - sådan kommer du selv i gang

odds

By Malawijan.dk / 1 år siden

Her i Danmark er vi vilde med at oddse. Før i tiden var det mest almindeligt at oddse på sportsgrene, for eksempel fodbold, men i dag kan man efterhånden oddse på mange forskellige ting. Det kunne være hvem, der vinder det næste folketingsvalg. Det kunne også være hvem, der ryger ud næste gang i Vild med dans. Man kan faktisk oddse på stort set alt og derfor er det altså ikke kun noget for folk, der går op i sport.

Hvis du synes det lyder spændende, er det bare med at komme i gang. Men hvordan kommer man så egentlig i gang med at oddse? Det kan du læse meget mere om lige her. Du kan f.eks. starte med at besøge den online hjemmeside NordicBet.

Odds på det du kender


Den første regel når man oddser er at man kender lidt til det, man oddser på. Du sætter jo penge på et resultat af en art. Det kunne være hvem, der scorer flest mål i en fodboldkamp eller hvem der vinder. Du sætter penge på det, fordi du tror det er det mest sandsynlige udkom. Derfor skal du selvfølgelig have lidt forstand på det. Du kan også gå med din mavefornemmelse i stedet for viden, det er der mange der gør.

Du skal oddse på det du kender, men du kan med fordel også oddse på det du synes er spændende. Det er jo i sig selv spændende at sætte penge på noget og så vente på om man vinder eller taber. Her skal det også siges, at hvis du starter på at oddse, kan det være godt at starte ud med små beløb. På den måde får du lidt erfaring inden du kaster dig ud i de højere beløb. Det er også vigtigt at du husker på at du ofte vil tabe og kun vinde en gang i mellem. Sådan er spillet bare.

Gode velkomstbonusser


Som helt ny oddser har du nogle fordele på de forskellige sider på nettet, hvor man kan oddse. Ligesom i casinospil verdenen, får du gode velkomstbonusser som ny bruger. Det kan man selvfølgelig lige så godt benytte sig af. Ofte vil det være i form af flere penge at oddse for. Det er forskelligt hvor meget de forskellige sider ganger førstegangsbeløbet op, som man sætter ind på sin konto. Nogle steder får man det én gang igen, mens det andre steder er endnu bedre.

Du kan f.eks. opleve at kunne spille for 200 kr, hvis du sætter 100 kr. ind på din konto, når du opretter en profil. Der er meget forskellige regler for disse bonusser, udbetaling af eventuelt vundne penge osv. Det er derfor altid en god idé at læse betingelserne inden du benytter bonussen, så du sikre dig, at du ikke bliver snydt. Nogle steder kan man risikere, at det kan være svært og næsten umuligt at få udbetalt de penge, som man eventuelt vinder med bonussen. Husk at tjekke dette inden.

Comments : 0

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

2 rygsække der kan gøre livet lettere

By Malawijan.dk / 2 år siden

Hvis du er typen som bare elsker at røre og bevæge dig og allerhelst med udendørsaktiviteter, så findes der forskellige rygsække, som kan gøre din hobby lettere. Der er lavet rygsække til nærmest alle formål, så du skal bare finde dine behov. Der er...

CONTINUE READING

Comments : 0

2 gode gaveideer til kæresten eller konen

By Malawijan.dk / 1 år siden

Det er de flestes mål i livet at finde en, som man kan dele det med. En som er der for en igennem tykt og tyndt, og som man altid kan stole på. Når man som mand har fundet hende eller ham, som man man gerne vil dele resten af sit liv med, så handler...

CONTINUE READING

Comments : 0

Kählervaser er det nye sort

By Malawijan.dk / 2 år siden

Vi danskere er meget glade for simplicitet og stilrige møbler og boliginventar. Vi er kendt for at være meget glade for runde former og rene linjer, og generelt set går vi meget op i at indretningen i vores boliger passer sammen i form, farve og stil...

CONTINUE READING

Comments : 0