Danskerne er vilde med at oddse - sådan kommer du selv i gang

odds

By Malawijan.dk / 1 år siden

Her i Danmark er vi vilde med at oddse. Før i tiden var det mest almindeligt at oddse på sportsgrene, for eksempel fodbold, men i dag kan man efterhånden oddse på mange forskellige ting. Det kunne være hvem, der vinder det næste folketingsvalg. Det kunne også være hvem, der ryger ud næste gang i Vild med dans. Man kan faktisk oddse på stort set alt og derfor er det altså ikke kun noget for folk, der går op i sport.

Hvis du synes det lyder spændende, er det bare med at komme i gang. Men hvordan kommer man så egentlig i gang med at oddse? Det kan du læse meget mere om lige her. Du kan f.eks. starte med at besøge den online hjemmeside NordicBet.

Odds på det du kender


Den første regel når man oddser er at man kender lidt til det, man oddser på. Du sætter jo penge på et resultat af en art. Det kunne være hvem, der scorer flest mål i en fodboldkamp eller hvem der vinder. Du sætter penge på det, fordi du tror det er det mest sandsynlige udkom. Derfor skal du selvfølgelig have lidt forstand på det. Du kan også gå med din mavefornemmelse i stedet for viden, det er der mange der gør.

Du skal oddse på det du kender, men du kan med fordel også oddse på det du synes er spændende. Det er jo i sig selv spændende at sætte penge på noget og så vente på om man vinder eller taber. Her skal det også siges, at hvis du starter på at oddse, kan det være godt at starte ud med små beløb. På den måde får du lidt erfaring inden du kaster dig ud i de højere beløb. Det er også vigtigt at du husker på at du ofte vil tabe og kun vinde en gang i mellem. Sådan er spillet bare.

Gode velkomstbonusser


Som helt ny oddser har du nogle fordele på de forskellige sider på nettet, hvor man kan oddse. Ligesom i casinospil verdenen, får du gode velkomstbonusser som ny bruger. Det kan man selvfølgelig lige så godt benytte sig af. Ofte vil det være i form af flere penge at oddse for. Det er forskelligt hvor meget de forskellige sider ganger førstegangsbeløbet op, som man sætter ind på sin konto. Nogle steder får man det én gang igen, mens det andre steder er endnu bedre.

Du kan f.eks. opleve at kunne spille for 200 kr, hvis du sætter 100 kr. ind på din konto, når du opretter en profil. Der er meget forskellige regler for disse bonusser, udbetaling af eventuelt vundne penge osv. Det er derfor altid en god idé at læse betingelserne inden du benytter bonussen, så du sikre dig, at du ikke bliver snydt. Nogle steder kan man risikere, at det kan være svært og næsten umuligt at få udbetalt de penge, som man eventuelt vinder med bonussen. Husk at tjekke dette inden.

Comments : 0

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Sådan kommer du godt i gang med at oddse på fodbold

By Malawijan.dk / 1 år siden

Det bliver stadig mere populært at oddse. Man kan efterhånden oddse på alt, der har et ukendt udfald. En af de mere populære kategorier inden for betting er fodbold. Dette stemmer godt overens med den interesse, der er for fodbold generelt. Det er ne...

CONTINUE READING

Comments : 0

Vælg de sikreste hjemmesider til online spil

By Malawijan.dk / 1 år siden

Der er mange muligheder indenfor online spil. Særligt er der mange hjemmesider at vælge imellem. Det kan være enormt forvirrende for nybegynderne, og der kan her være god grund til at sortere skraldet fra. Find de sikreste sider at spille online spil...

CONTINUE READING

Comments : 0

Sådan tilpasser du garderoben til efteråret

By Malawijan.dk / 1 år siden

Det har ikke været den bedste sommer med de fleste solskinstimer, men nu er den danske sommer for alvor slut og vi går over i det, til tider, mere kedelige og grå efterårsvejr. Efteråret behøver dog slet ikke at være kedeligt, når det kommer til mode...

CONTINUE READING

Comments : 0