Godt reklametryk til din virksomhed

By Malawijan.dk / 1 år siden

Tænker du alt for ofte på unikke ting til dit firma, noget med jeres logo – noget helt særligt for lige præcis dit firma! Så tjek se lige nogle gode ting - vi fandt det her.

Går du også hjemme og ønsker et helt unikt kalender til dit firma. Tænker du også, at når nye kunder kommer ind ad døren, så skal de på en naturlig måde få øje på så mange logoer af firmaet, som overhovedet muligt, således de kan huske firmaet bedre. Men spekulerer du over, hvordan det skal kunne lade sig gøre, på en naturlig måde? Dette kan gøres på mange måder, men en naturlig måde at sætte logo op, kunne også være anvendelse af kalendere. Kalendere kan sættes op forskelligt. Ved ventesalen, i mødelokalet eller i kontoret. Kalendere kan også æstetisk se forskellig ud. Der kan vælges mellem bordkalendere, vægkalendere og endda skrivebordsunderlag - kalender. Skrivebordsunderlag – kalender ville være et godt valg til kontoret. Således vil medarbejdere også have det store overblik lige under deres hænder. Og det bedste er at DU selv kan være med til at designe, så det lige præcis opfylder dine ønsker.

Står du og skal holde dit allerførste store event? Du har arrangeret alt – mad, drikkelse, underholdning og taler. Det eneste du mangler er folder, der skal deles rundt i byen, i cafeer og på gaden. De skal være lavet af kvalitets materiale – for dine folders vil nemlig repræsentere dig og dit event.
Eller kæmper du for en sag, f.eks. menneskerettigheder, miljøet eller lavere skatter? Vil du i din sags tjeneste dele flyers ud, der lige netop omhandler dine interesser og dine mærkesager? Så kan du også her finde et tilbud der passer dig.


Dit firma – dit ansigt udadtil


Har du et firma eller en virksomhed? Arbejder du professionelt og vil du have at alt skal være perfekt? Er du perfektionist? Hvis du kan svare ja til ovenstående spørgsmål, så ved du også at et visitkort er dit og din virksomheds ansigt udadtil. Det er første – hånds – indtrykket hos kunden. Dette er du bevidst om, du er også bevidst om at hvis kunden får en god første – hånds – indtryk vil du blive anbefalet til andre kunder. Derfor er det yderst vigtigt for dig, at sådan noget som visitkort print og tryk er i top kvalitet. I sidste ende er det kortet kunden sidder med, også om 10 år. Farven skal være skarp og størrelsen skal være lige tilpas – lige til at smide i tasken.

Du ved også at hvis noget er god markedsføring, så er det at få kunden til at huske lige præcis dig! Og ja hvordan gør man det i en hverdag, hvor kunder møder mange af dine konkurrenter? Det behøves ikke at være svært. Du kan for eksempel designe dit helt eget notesblokke – som du kan give til dine kunder. Du kan sætte din logo og motto på papiret – også vil kunden se dig, hver gang han / hun skal skrive eller lige skal til et møde.

Comments : 0

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

En opvaskemaskine sparer dig for en masse tidsspild

By Malawijan.dk / 2 år siden

Har du nogensinde tænkt på, hvor megen tid du bruger på at lave noget, som du ikke gider at lave, hvor du bare tænker, at du ville ønske, at du kunne bruge al den tid på noget andet mere produktivt? Sådan kan man i hvert tænke, hvis man ikke har noge...

CONTINUE READING

Comments : 0

Vælg et professionelt trykkeri

By Malawijan.dk / 2 år siden

Skal din virksomhed have fremstillet reklameblade eller brochurer, så er det vigtigt, at du vælger en professionel fagmand. Der er intet værre, end når der går rod i bestillingen, og dette modarbejdes bedst ved, at man garderes sig med en professione...

CONTINUE READING

Comments : 0

Sådan finder du den perfekte bryllupsgave til din kone

By Malawijan.dk / 2 år siden

En bryllupsgave skal være af betydning og ikke bare et eller anden hurtigt påfund man lige finder på. Det skal være originalt og samtidig være en personlig gave der passer til din partner. Hun skal kunne se at det er noget du har tænkt over og at det...

CONTINUE READING

Comments : 0