Hvorfor er vores påklædning så vigtig for os?

outfit

By Malawijan.dk / 2 måneder siden

I mange år har der været et øget fokus på den måde, som vi ser ud på og dermed også den måde, som vi vælger at klæde os på. Og selvom mange mener, at det er en tendens, der har med de forhøjede egoer og forringede selvbilleder at gøre, hvor man vil se ud ligesom de kendte, man ser i alle medierne, så kan der faktisk også være en ganske anden og mere fornuftig grundt til det. Vores påklædning siger nemlig noget om os selv, og den kan derfor også få os til at føle på en bestemt måde. Og det kan netop være derfor, at vi kan bruge så lang tid på at sammensætte det perfekte outfit.

Tøjet, vi iklæder os, kan få os til at føle og tilpasse er utilpasse

Og selvom det måske lyder en lille smule underligt, så er det faktisk helt korrekt. Når vi tager noget bestemt tøj på, kan vi blive til en helt anden person, og derfor er det også forskelligt, hvordan vi agerer, og hvordan vi opfører os alt efter, hvad vi har på af tøj. Og det samme gør sig gældende med vores glæde, idet noget tøj får os til at have det bedre med os selv og alt det, som der foregår omkring os, mens andet tøj kan virke meget forkert og derfor få os til at føle os utilpasse.

Man skal have det godt med sig selv og føle sig komfortabel i sit tøj

Når man gerne vil sørge for, at man har det godt med sig selv, er det derfor vigtigt, at man finder noget tøj, som man føler sig godt tilpas i. Når man er komfortabel, føler man sig mere fri, og det er noget, som andre vil ligge mærke til. Det vil nemlig smitte af på vores humør, og vi vil derfor have en tendens til at blive mere positive i vores hverdag. Vi skal derfor synes, at vores tøj er rart at have på, og vi skal føle os tilfredse, når vi ser os i spejlet.

Tøjet skal også være en fryd for øjet, når man kigger på sig selv i spejlet

Derfor er det også vigtigt, at vi personligt synes, at tøjet er pænt. Det er nemlig ikke nok, at det er velsiddende, det skal også give en god følelse designmæssigt. Vi skal derfor i højere grad gå efter den form for tøj, som vi godt kan lide at se på og gå i frem for det, som der er på moden på givne tidpunker. Hvis man føler sig utilpas og ukomfortabel, vil vi nemlig have en tendens til at blive mere negative, skjule os mere og blive i et dårligere humør.
Det er for eksempel også derfor, at vi trækker i det stiveste puds, når vi skal til en jobsamtale. På den måde har vi nemlig allerede fra starten en følelse af, at vi er på arbejde og skal præstere.

Comments : 0

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Sådan kommer du godt i gang med at oddse på fodbold

By Malawijan.dk / 1 år siden

Det bliver stadig mere populært at oddse. Man kan efterhånden oddse på alt, der har et ukendt udfald. En af de mere populære kategorier inden for betting er fodbold. Dette stemmer godt overens med den interesse, der er for fodbold generelt. Det er ne...

CONTINUE READING

Comments : 0

Vælg de sikreste hjemmesider til online spil

By Malawijan.dk / 1 år siden

Der er mange muligheder indenfor online spil. Særligt er der mange hjemmesider at vælge imellem. Det kan være enormt forvirrende for nybegynderne, og der kan her være god grund til at sortere skraldet fra. Find de sikreste sider at spille online spil...

CONTINUE READING

Comments : 0

Danskerne er vilde med at oddse - sådan kommer du selv i gang

By Malawijan.dk / 1 år siden

Her i Danmark er vi vilde med at oddse. Før i tiden var det mest almindeligt at oddse på sportsgrene, for eksempel fodbold, men i dag kan man efterhånden oddse på mange forskellige ting. Det kunne være hvem, der vinder det næste folketingsvalg. Det k...

CONTINUE READING

Comments : 0