Interesseret i en romantisk ferie?

paris

By Malawijan.dk / 2 år siden

Ferier kan variere meget alt afhængig af, hvem man rejser med. Er det familien, så står den helt sikkert på hygge samt nogle gode ture nede ved vandet, hvor der bliver plasket løs på livet. Er vennerne ombord på det samme fly som dig, er det nok ikke fordi, I skal rundt og se alle de pæne kirker og anden kultur. Fokus her vil nok lægge på at se kulturen om natten, hvor festerne og byen lyser op i forskellig neonfarver. Det kunne dog også være, at du ville afsted med din elskede kæreste. Bare jer to på en ferie til udlandet vil med sikkerhed blive en romantisk oplevelse, som i begge vil nyde til fulde.

Kærlighedens by


Skal du og din kæreste afsted, er der en by, som vil være det perfekte sted. I skal have en hyggelig og romantisk tur, og en by i verden er som skabt til dette. Den smukke by Paris i det smukke land Frankrig er byen, i skal besøge. Flybilletter til Paris kan findes på siden her, og det skal i helt sikkert undersøge. Denne by er altid blevet kaldt kærlighedens by, hvilket ikke er for sjovt. Hele byen emmer af romance, og I vil helt sikkert mærke det fra første dag, hvor I befinder jer her. Tag hinanden i hånden og smut en tur ned gennem den store bys smukke gader. I vil blive mødt af en helt anden og hyggelig kultur. Nogle gader er bedre end andre, og hvis i rammer den rigtige, vil i blive mødt med hyggelig fransk gademusik, som løfter stemningen til nye højder. Når i nu er ude at se byen, er anbefaling herfra klart, at i tager på cafe, og altså holder en rigtigt ”kæreste date”. Tjeneren og cafeerne er ofte bygget på en intim måde, hvor der er fokus på det romantiske, som ofte bliver forbundet med restaurant- og cafebesøg i Paris.

Der er så meget at se i Paris


Paris kaldes for kærlighedens by, men oplevelsernes by burde den også kunne ruste sig ved. Der er så meget at se, at man skal sætte flere dage af, hvis man vil nå det hele. Vi vil her komme med de vigtigste ting, som I ikke må gå glip af. Eiffeltårnet siger selv, fordi det skal I selvfølgelig besøge, men derudover skal I også forbi triumfbuen, Notre Dame, Louvre, La Defence og La Grande Arc. Bare disse ting vil tage flere dage at besøge, men det skal altså gøres, hvis I vil opleve Paris fra bedste side. Derudover skal I også sætte en dag af til shopping, som er helt enestående i denne by. Det mest romantiske vil dog være en aftensejltur på Seinen, hvor I kan nyde byen, når den er lyst op i alle sine flotte farver.

Kærlighedens by er klart et besøg værd, og du burde derfor tjekke rejsepriser her, hvis du synes, at dig og din kæreste skal på en af de bedste og mest romantiske ferier, som i nok vil opleve.

Comments : 0

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Hamborg: Nabo til en af Europas mest kulturelt, historiske og underholdningsmæssigt berigede byer

By Malawijan.dk / 1 år siden

For os danskere er Hamborg en af de europæiske storbyer, som det er nemmest at tage til. Med bil tager det kun omtrent 4 en halv timer fra København – afhængigt af hvor mange af autobahnens slik- og fastfood-fyldte tankstationer, du lader dig friste...

CONTINUE READING

Comments : 0

Telte til camping

By Malawijan.dk / 2 år siden

Der kan være mange gode grunde til, at man godt kunne tænke sig at prøve kræfter med camping. Camping er kendt for at være en fed måde at holde ferie på, hvor man virkeligt for slappet af, fordi man kommer langt væk fra sine vante omgivelser med arbe...

CONTINUE READING

Comments : 0