Lækre parfumer fra lækre mærker

lækre parfumer

By Malawijan.dk / 3 år siden

Man kan få ubeskrivelig mange forskellige parfumer fra ubeskrivelig mange forskellige mærker og til ubeskrivelig mange forskellige priser. Priserne hænger ofte sammen med kvaliteten. Og alligevel ikke helt. For er en duft ikke en individuel ting, som man hver i sær skal vurdere hvilken der dufter bedst?

Priserne bliver højere afhængig af mærket


Priserne på fx en parfume fra Dior eller en lækker parfume fra Chanel er højere end priserne på ukendte mærker eller butikkens egne labels. Det har en klar grund, og det er, at folk forbinder nogle ting med kendte mærker. Både Chanel og Dior er kendt for at være af en høj kvalitet. De er kendt for at lave eksotiske, lækre og ekstravagante produkter. De sælger meget mere end blot parfumer. De sælger tøj. Til kvinder og mænd, små og store. Ja selv til ens nyfødte baby kan man købe en sparkedragt fra disse mærker. Man ved hvad man får, men man betaler også for det. Sådan er det ofte med kvalitetsmærker. Kvalitetsmærker kører ofte efter konceptet ”Lidt, men godt”, hvorimod mærker der findes i dagligvarebutikker oftest kører mere efter et koncept, der indebærer at man får kvantitet. Altså meget for færre penge.

Køber du kvantitet eller kvalitet?


Når man går ud og køber en ny parfume fra fx Dior, så er det nok fordi man finder netop den duft god – måske finder man den endda som den bedste. Det kan også være at ens yndlingsduft er fra et billigt mærke, og så er man jo egentlig bare heldig. Man skal dog være opmærksom på at køber man kvantitet fremfor kvalitet er det en god idé at tjekke op på ”ingredienserne”, da grunden til at nogle producenter kan producere det så billigt som de kan, kan være fordi det ikke er ren parfume, men at der måske er noget andet ”fylde” i det, som ikke nødvendigvis er særlig godt at få på ens krop.

Hvis man derimod vælger en lækker parfume fra Chanel, så kan man være mere sikker på, at der ikke er uhensigtsmæssige ekstra ting i selve væsken, da en eventuel retssag mod et kendt mærke kan ramme dem hårdt. Så får deres navn – altså deres brand – deres kendetegn, nemlig et ordentlig hak, hvis man finder ud af at det er laves på en dårlig måde. Det er lidt det samme som hvis det kommer frem, at et tøjmærke har benyttet sig af børnearbejdere. Sådan en ting kan give et ordentlig huk i deres brand, der måske har taget lang tid at få bygget op til noget positivt. Derfor er det vigtigt, at man holder sig indenfor de rigtige retningslinjer der er eller i hvert fald at man ikke holder hvad man lover.

Med en parfume fra Dior eller en parfume fra Chanel er der altså høj sandsynlighed for at man får hvad man vil have og ingen ”ekstra små overraskelser” i flasken. Og det må da siges at være en kæmpe fordel.

Comments : 0

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Sådan kommer du godt i gang med at oddse på fodbold

By Malawijan.dk / 11 måneder siden

Det bliver stadig mere populært at oddse. Man kan efterhånden oddse på alt, der har et ukendt udfald. En af de mere populære kategorier inden for betting er fodbold. Dette stemmer godt overens med den interesse, der er for fodbold generelt. Det er ne...

CONTINUE READING

Comments : 0

Vælg de sikreste hjemmesider til online spil

By Malawijan.dk / 1 år siden

Der er mange muligheder indenfor online spil. Særligt er der mange hjemmesider at vælge imellem. Det kan være enormt forvirrende for nybegynderne, og der kan her være god grund til at sortere skraldet fra. Find de sikreste sider at spille online spil...

CONTINUE READING

Comments : 0

Danskerne er vilde med at oddse - sådan kommer du selv i gang

By Malawijan.dk / 1 år siden

Her i Danmark er vi vilde med at oddse. Før i tiden var det mest almindeligt at oddse på sportsgrene, for eksempel fodbold, men i dag kan man efterhånden oddse på mange forskellige ting. Det kunne være hvem, der vinder det næste folketingsvalg. Det k...

CONTINUE READING

Comments : 0