Sådan kommer du godt i gang med at oddse på fodbold

oddse

By Malawijan.dk / 4 måneder siden

Det bliver stadig mere populært at oddse. Man kan efterhånden oddse på alt, der har et ukendt udfald. En af de mere populære kategorier inden for betting er fodbold. Dette stemmer godt overens med den interesse, der er for fodbold generelt. Det er nemlig en stor fordel, at man kender til det område man oddser inden for. Grunden til dette er, at man på baggrund af den viden man har, kan foretage en begrundet forudsigelse og dermed have en større chance for at satse rigtigt og få overskud på sit bet.Vil du også være med i gamet og komme godt i gang med at oddse på fodbold, så læs med her og få et par begyndertips om betting indenfor fodboldens verden.

Odds sikkert i starten


En fordel er at foretage sikre odds med mindre beløb i begynderfasen. Risikostyring er nemlig essentielt, når du oddser. På den måde kan du i roligt tempo lære de gode strategier uden at risikere at miste store summer penge på begynderfejl. Der er mange muligheder, når man skal lave et odds. Man kan f.eks. både oddse på en fodboldkamps endelige resultat, antal udvisninger, hvilken halvleg, der byder på flest mål, osv..Et andet godt råd til dig, der gerne vil i gang med at oddse, er at tage imod de favorable velkomstbonusser, bookmakeren ofte tilbyder. Således får du et større råderum at gøre godt med i begynderfasen. Odds hos Betsafe netop nu og få et velkomsttilbud på op til 500 kr. Det vil sige, at du ved at oprette dig som ny bruger og foretage din første indbetaling på minimum 100 kr., får en indbetalingsbonus på 100 %.

Høje og lave odds har hver sine fordele


Et oplagt spørgsmål er, om det er bedst at spille på de høje eller lave odds. Det givne odds er sat ud fra bookmakerens vurdering af chancen for, at et givent udfald vil ske. Lave odds er udtryk for, at udfaldet er mere sikkert. Hvis det f.eks. er et hold med mange sejre på papiret. Høje odds er udtryk for et mere usikkert udfald, og det er her risikovilligheden spiller ind. Sandsynligheden for, at oddset går hjem, er nemlig mindre, men hvis det lykkes, er udbyttet større.

Faktisk er det vigtigst at finde de odds, der burde være lavere, end de er. Det er det, man kalder et value-bet. Her er der udviklingspotentiale for den nye oddser, da erfaring og viden vil vise sig værdifuld.Man kan dog ikke få alle sine bets til at gå hjem. Det er et vilkår, at man også vil tabe en gang i mellem, men samtidig også den risiko, der øger spændingen. Her skal man bare have i baghovedet, at ens vundne odds skal gøre det op for de tabte.

Med denne basisviden om oddsning er der ikke andet at sige end; opret en bruger, få din velkomstbonus og kom i gang med at lave dine første odds!

Comments : 0

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Overrask kæresten med en romantisk aften

By Malawijan.dk / 2 år siden

Alle har set det på film. Når fyren har skruet ned for lyset, og der virkelig er gjort klar til en romantisk aften. Der er tændt for stearinlysene i de mange lysestager, og der er endda sat lanterner op udenfor ligeledes med hyggelige lys i, hvilket...

CONTINUE READING

Comments : 0

Sammenlign sneakers online og få den bedste pris

By Malawijan.dk / 2 år siden

Sneakers kan være dyre, og da penge ikke er noget, som gror på træer, er vi nød til at få det meste ud af vores pris. Dette hører du i alle reklamer, og det er ikke tilfældigt – for det er sandheden. Hvis du gerne vil have den bedste pris på dine sne...

CONTINUE READING

Comments : 0

Ure er gode gaver til runde fødselsdage

By Malawijan.dk / 1 år siden

Hvis du snart skal til en rund fødselsdag, har du sikkert overvejet, hvad du skal give til fødselaren. For til en rund fødselsdag vil det være kutyme, at du giver en lidt større gave. Gerne en gave, der kan holde i mange år fremover, så fødselaren...

CONTINUE READING

Comments : 0