Sådan kommer du godt i gang med at oddse på fodbold

oddse

By Malawijan.dk / 11 måneder siden

Det bliver stadig mere populært at oddse. Man kan efterhånden oddse på alt, der har et ukendt udfald. En af de mere populære kategorier inden for betting er fodbold. Dette stemmer godt overens med den interesse, der er for fodbold generelt. Det er nemlig en stor fordel, at man kender til det område man oddser inden for. Grunden til dette er, at man på baggrund af den viden man har, kan foretage en begrundet forudsigelse og dermed have en større chance for at satse rigtigt og få overskud på sit bet.Vil du også være med i gamet og komme godt i gang med at oddse på fodbold, så læs med her og få et par begyndertips om betting indenfor fodboldens verden.

Odds sikkert i starten


En fordel er at foretage sikre odds med mindre beløb i begynderfasen. Risikostyring er nemlig essentielt, når du oddser. På den måde kan du i roligt tempo lære de gode strategier uden at risikere at miste store summer penge på begynderfejl. Der er mange muligheder, når man skal lave et odds. Man kan f.eks. både oddse på en fodboldkamps endelige resultat, antal udvisninger, hvilken halvleg, der byder på flest mål, osv..Et andet godt råd til dig, der gerne vil i gang med at oddse, er at tage imod de favorable velkomstbonusser, bookmakeren ofte tilbyder. Således får du et større råderum at gøre godt med i begynderfasen. Odds hos Betsafe netop nu og få et velkomsttilbud på op til 500 kr. Det vil sige, at du ved at oprette dig som ny bruger og foretage din første indbetaling på minimum 100 kr., får en indbetalingsbonus på 100 %.

Høje og lave odds har hver sine fordele


Et oplagt spørgsmål er, om det er bedst at spille på de høje eller lave odds. Det givne odds er sat ud fra bookmakerens vurdering af chancen for, at et givent udfald vil ske. Lave odds er udtryk for, at udfaldet er mere sikkert. Hvis det f.eks. er et hold med mange sejre på papiret. Høje odds er udtryk for et mere usikkert udfald, og det er her risikovilligheden spiller ind. Sandsynligheden for, at oddset går hjem, er nemlig mindre, men hvis det lykkes, er udbyttet større.

Faktisk er det vigtigst at finde de odds, der burde være lavere, end de er. Det er det, man kalder et value-bet. Her er der udviklingspotentiale for den nye oddser, da erfaring og viden vil vise sig værdifuld.Man kan dog ikke få alle sine bets til at gå hjem. Det er et vilkår, at man også vil tabe en gang i mellem, men samtidig også den risiko, der øger spændingen. Her skal man bare have i baghovedet, at ens vundne odds skal gøre det op for de tabte.

Med denne basisviden om oddsning er der ikke andet at sige end; opret en bruger, få din velkomstbonus og kom i gang med at lave dine første odds!

Comments : 0

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Vælg de sikreste hjemmesider til online spil

By Malawijan.dk / 1 år siden

Der er mange muligheder indenfor online spil. Særligt er der mange hjemmesider at vælge imellem. Det kan være enormt forvirrende for nybegynderne, og der kan her være god grund til at sortere skraldet fra. Find de sikreste sider at spille online spil...

CONTINUE READING

Comments : 0

Danskerne er vilde med at oddse - sådan kommer du selv i gang

By Malawijan.dk / 1 år siden

Her i Danmark er vi vilde med at oddse. Før i tiden var det mest almindeligt at oddse på sportsgrene, for eksempel fodbold, men i dag kan man efterhånden oddse på mange forskellige ting. Det kunne være hvem, der vinder det næste folketingsvalg. Det k...

CONTINUE READING

Comments : 0

Sådan tilpasser du garderoben til efteråret

By Malawijan.dk / 1 år siden

Det har ikke været den bedste sommer med de fleste solskinstimer, men nu er den danske sommer for alvor slut og vi går over i det, til tider, mere kedelige og grå efterårsvejr. Efteråret behøver dog slet ikke at være kedeligt, når det kommer til mode...

CONTINUE READING

Comments : 0