Sæt gyng i sexlivet

sving i sexlivet

By Malawijan.dk / 3 uger siden

Der er mange måder at pifte sexlivet op hjemme i soveværelset. Par har flere og flere muligheder for at bringe ekstra gnist og sjov ind parforholdet. En af disse muligheder er en sexgynge. Der findes flere forskellige typer af sexgynger, og alt efter hvordan dit hjem og loft er, er der forskellige gynger du kan vælge.

Sexgynger

Sexgynge, elskovsgynge – kært barn har mange navne. Der findes mange forskellige modeller af sexgynger og der er flere ting man skal tage stilling til hvis man vil investere i en sexgynge. Det er blandt andet meget vigtigt at tjekke op på hvor meget dit loft eller dørkarm kan holde til af vægt. Bor du et sted hvor loftet ikke kan holde til så meget, er det nødvendigt at købe en sexgynge med stativ der kan stå på gulvet.
Det er også vigtigt at vælge en sexgynge der er designet og lavet i et materiale der ikke er ubehageligt for kroppen. Det må helst ikke lave mærker på huden, eller være i et materiale der ikke er holdbart så snore og remme knækker, så man kommer til skade. Sexgynger skal holde til utrolig meget og skal derfor have en rigtig god holdbarhed.
En sexgynge er et sjovt redskab at bruge under sex. Den mindsker dit arbejde med selv at skabe bevægelse og rytme og giver uanede muligheder for stillinger.

Den kan hænge fra loftet og døren

Sexgynger til loftet, er en gynge du hænger i en krog i loftet. Der er både fordele og ulemper ved denne sexgynge. Selvom gyngen kan tages op og ned vil du alligevel have en krog siddende midt i loftet, og måske kan det blive en lidt pinlig affære hvis svigerfamilien begynder at spørge ind til hvorfor der dog hænger en krog midt i loftet.
Fordelen ved at hænge en gynge midt i rummet er at der er masser af plads omkring jer så der er uendelige muligheder for stillinger. En sexgynge i loftet kræver at jeres loft er stabilt så jeres sexgynge ikke falder ned midt i det hele.
En sexgynge til døren kan være en smule diskret. Der vil ikke hænge en krog midt i hele rummet, så man undgår måske spørgsmål. Der er dog den ulempe at pladsen i dørkarmen er begrænset da dørkarmen kan komme i vejen. Det kræver også en dørkarm der kan holde til noget så den ikke falder ned.

Måske er en gynge med stativ mere velegnet?

En gynge med et stativ kræver ikke et loft eller en dørkarm der kan holde til lidt af hvert. Der er heller ikke nogen krog der kan give anledning til spørgsmål. Derfor er en sexgynge med stativ uden tvivl den mest diskrete løsning da alle beviser kan slettes. Der er dog lidt mere arbejde i at sætte den op, til forskel for gyngen i loftet eller døren, der bare kan hænges op og så er den klar.
Hvis du og din partner har fået mod på at afprøve en sexgynge og pifte jeres sexliv op, så er det bare i gang med at undersøge hvilken en der passer bedst til jeres behov.Comments : 0

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Sådan kommer du godt i gang med at oddse på fodbold

By Malawijan.dk / 1 år siden

Det bliver stadig mere populært at oddse. Man kan efterhånden oddse på alt, der har et ukendt udfald. En af de mere populære kategorier inden for betting er fodbold. Dette stemmer godt overens med den interesse, der er for fodbold generelt. Det er ne...

CONTINUE READING

Comments : 0

Vælg de sikreste hjemmesider til online spil

By Malawijan.dk / 1 år siden

Der er mange muligheder indenfor online spil. Særligt er der mange hjemmesider at vælge imellem. Det kan være enormt forvirrende for nybegynderne, og der kan her være god grund til at sortere skraldet fra. Find de sikreste sider at spille online spil...

CONTINUE READING

Comments : 0

Danskerne er vilde med at oddse - sådan kommer du selv i gang

By Malawijan.dk / 1 år siden

Her i Danmark er vi vilde med at oddse. Før i tiden var det mest almindeligt at oddse på sportsgrene, for eksempel fodbold, men i dag kan man efterhånden oddse på mange forskellige ting. Det kunne være hvem, der vinder det næste folketingsvalg. Det k...

CONTINUE READING

Comments : 0